Profile #178800

Jeg har stor erfaring inden for kommunikation, projektledelse, forretningsudvikling, fundraising og teknologiformidling.
Jeg har arbejdet for både private og offentlige
virksomheder i Danmark og globalt med strategisk
kommunikation og markedsføring som en vej til vækst og
bæredygtighed.

Kommunikation Projektledelse Partnerskaber Markedsføring Fundraising Events public relations Presse borgerinddragelse Redaktion Positionering Branding  

Updated 29. december 2023
My education
1989 - 1996

Master, Professionel Kommunikation

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Educational area: Sprog, Media & Kommunikation
Period: december 1989 - december 1996
My work experience
2012 - 2022

Global Communications Manager

AgileAssets/ Trimble

Jeg var ansvarlig for global markedsføring og kommunikation af IT systemer og services (SaaS), så virksomhedens internationale aktiviteter ensartedes.
Jeg afdækkede markeder og aktiverede mit netværk, så virksomheden voksede fra at være USA-centreret til at være en global aktør i branchen.
Jeg udførte lead generation og nurturing, så vores kundebase voksede og trivedes.
Jeg var medskaber af vores partner program og hjalp med at onboarde og uddanne vores partnere, så vores globale markedsandel steg betragteligt.
Jeg deltog i adskillige salgsmøder, og var en vigtig medspiller, da vi landede en stor britisk kunde som første fodfæste i EMEA.
Jeg sikrede virksomheden foretræde for adskillige vigtige målgrupper, så vi blev en naturlig del af feltet, når der blev udbudt kontrakter.
Jeg deltog i flere udbud og var medvirkende til, at vi blev shortlistet og også vandt flere udbud, herunder et stort, norsk udbud.
Jeg hjalp med at brande virksomheden ved at introducere universelle samfundsmæssige fordele ved deres produkter.
Jeg producerede adskillige casestudier, hvidbøger, præsentationer, og kreativt indhold for at opretholde virksomhedens brand og påvirke branchens dagsordener.
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: december 2012 - november 2022
2001 - 2012

Kommunikationskonsulent

Vejdirektoratet

Jeg var ansat i Vejdirektoratets forsknings- og udviklingsafdeling, hvor jeg formidlede projektresultater, så omverden kunne se samfundsnytten.
Jeg startede som ”informationspecialist” og endte som specialkonsulent med ansvar for ledelsens kommunikation, presse og PR, og fik os positioneret
både internt og eksternt og især i forhold til politiske beslutningstagere.
Jeg arbejdede med internationale samarbejdsprojekter, herunder som programleder for et stort projekt med
deltagelse af 21 lande. Jeg sikrede i samarbejde med mit team projektmodellens succes – og den kører stadig, her 20 år efter.
Jeg var aktiv i internationale samarbejdsprojekter med USA og Norden og formidlede disse, så hele systemet
kunne forstå værdien af det internationale samarbejde.
Work area: Kommunikation, Media & SoMe
Period: januar 2001 - december 2012
My skills and abilities
Skills
forskningskoordinering fundraising kommunikation kommunikationsstrategi markedsføring partnerskaber programledelse projektledelse
Skills at working proficiency
dansk engelsk norsk svensk
My preferences
Job type
Deltidsjob Event Freelance Fuldtidsjob Vikariat
Work areas
Administration Data & Analyse Eksport Forskning & Udvikling Human Resources Internet & Multimedia IT - Software Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Ledelse & Planlægning Marketing & Reklame Organisation & Forening Politik & Samfund Projektledelse Rådgivning & Support Teknik Transport & Logistik
Location
Fyn Nordsjælland Storkøbenhavn Sydsjælland & Øer Udlandet (Sverige) Vestsjælland Øresundsregionen Østjylland (Aarhus) Østsjælland
Salary
40.000 DKK / month
Contact me!