Profile #278909

Bachelor i historie fra Københavns Universitet med ekspertise i forskning, skriftlig og mundtlig kommunikation samt projektledelse. Stærk analytisk sans og kompetent til at håndtere komplekse opgaver og træffe hurtige, beslutningsdygtige beslutninger

Updated 14. februar 2024
My education
8
2022 - 2025

BA i Historie

Københavns Universitet

Forskningskompetencer: Evnen til at analysere og tolke historiske kilder, udføre forskning, og formulere originale argumenter og teorier baseret på historisk evidens.
Skriftlig kommunikation: Evnen til at skrive klart, præcist og sammenhængende, både i form af akademiske essays, forskningsrapporter og andre former for skriftlig kommunikation.
Mundtlig kommunikation: Evnen til at præsentere komplekse ideer og koncepter mundtligt, både i form af forelæsninger, seminarer og andre offentlige fora.
Analytiske færdigheder: Evnen til at analysere og vurdere komplekse historiske begivenheder, udviklinger og sammenhænge, og trække relevante konklusioner og perspektiver ud af dem.
Forskningsmetoder: Kendskab til forskellige forskningsmetoder inden for historie, herunder arkivundersøgelser, kildekritik, kvantitative metoder og kvalitative undersøgelser.
Kritisk tænkning: Evnen til at tænke kritisk og reflekterende over historiske begivenheder, ideer og narrativer, og at vurdere deres relevans og validitet.
Projektledelse: Evnen til at planlægge, organisere og gennemføre større forskningsprojekter eller opgaver, herunder tidsstyring, ressourceallokering og problemløsning.
Educational area: Humaniora
Period: september 2022 - juni 2025
My skills and abilities
Skills
arkivering formidling kritisk tænkning litteratursøgning samarbejdsdygtig strukturering transskribering
Skills at working proficiency
dansk engelsk spansk
My preferences
Job type
Studiejob
Work areas
Administration Data & Analyse Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning
Location
Storkøbenhavn
Salary
130 DKK / month
Contact me!