271 talentprofiler fundet

Jeg er samfundsvidenskablig kandidat (Cand.Soc) i Offentlig Administration og Performance Design. Jeg arbejder bedst projekt- eller resultatorienteret og har ofte det gode overblik. Jeg har gode analytiske kompetencer og kan formidle store mængder af materiale til alle målgrupper.

Kunst og Kultur Politik og Samfund Databehandling Analyse Kommunal erfaring Politik og Administration Offentlig administration cand.soc Kvantitativ metode  
Migreret nordjyde, bosat i København, studerende på Roskilde Universitet med fokus på Kommunikation og Journalistik. Med vandrende rejsefødder og journalistiske drømme. På nuværende tidspunkt på udvekslingsophold i Barcelona. Vender herefter tilbage til det københavnske med et kort stop i Tanzania og Mozambique for at tilfredsstille rejsef

rejselysten modig ivrig opsøgende nordjyde skriveentusiast grammatiknørd "pladderhumanist"  
A committed, and results driven person. I am organized and self-motivated young man that takes challenge as it comes with a positive mind set to work and to life in general. I have a sound understanding of logistics and the supply chain management. I am able to coordinate and analyse Logistics issues that can affect the supply chain process.

Pragmatic Organised selv-motiveted determined optimistic with a winning mindset Initiative taker project oriented and relsuts driven flexible but stable to tasks and duties  
En ildsjæl der ønsker at genoplive fagbevægelsen, gennem et fokus på sund psykisk arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Jeg er engageret, ambitiøs og målrettet, og er samtidigt meget optaget at mine kollegaers velbefindende og en demokratisk samarbejdskultur, hvilken jeg har optrænet gennem mine år på RUC.

Psykisk arbejdsmiljø Fagbevægelsen Solidaritet Tillid  
I am a positive, ambitious and hardworking individual with a mature and responsible approach to any task that I undertake. I possess very good communication skills and I have the ability and experience to relate to a wide range of people. I enjoy working with others and facilitate relations to achieve a certain objective on time with excellence.

 
Se venligst min linkedIn profil for mere information.

pædagogisk rådgivning børnefagligt arbejde undervisning frivilligt arbejde koordinator projektarbejde stærk analytiker metodisk stærk stor børnefaglig viden  
Ansvarlig og positiv kandidatstuderende søger udfordrende deltidsjob på Vest/Midtsjælland eller i Storkøbenhavn. Analytisk, kreativ, strategisk og intelligent. Selvstændig, handlekraftig og engageret. MB personlighedstype ENTJ/ENTP.

 
My international background has inspired me to follow a global path in all my studies and vocational experiences. I am a Danish-American and also grew up in Singapore. I am thus fluent in Danish and English.

 
Jeg er klar på en udfordring, og ser gerne mig selv i en hverdag hvor jeg kan udvikle mig i mine kompetencer. Jeg er fokuseret på at finde noget som er af interesse for min uddannelse. Mit aktive engagement er stort, og sætter mig godt ind i tingene!

 
Energisk og kreativ pige søger job indenfor kommunikation- og markedsføringsbranchen. Jeg er resultatorienteret, stabil og engageret.

 
Hej, mit navn er Matilda Linnea Henriksson og jeg studerer på Roskilde Universitet. Jeg skal læse Kommunikation og Performance-Design fra efteråret 2017. Mine kompetencer: God formidler, imødekommende, positiv, kreativ, serviceminded og ikke mindst lærenem. Jeg holder meget af sprog og kommunikation samt kultur og kreative projekter!

 
Tværfaglig kandidat fra RUC i Sundhedsfremme og Psykologi samt Team- og Procescoach uddannelse. 27 år, glad, motiveret og engageret! Interesse indenfor helhedsorienterede tilgange; bæredygtighed og sundhedsfremme. Akademiske analytiske kompetencer især kvalitative analyser samt informationssøgning og skriftlig formidling.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  
Cand.mag i Dansk og Psykologi

 
Jeg har arbejdet meget med frivillige og adminstration af større projekter, samt med kompetenceudvikling af unge. Jeg har tidligere arbejdet for Danida, to forskellige NGO'er og er pt. i løntilskud hos Region Hovedstaden, hvor jeg arbejder med forskningsadministration.

 
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

 
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

 
Sundhedsfremmestuderende med baggrund som sygeplejerske. Har været med til at gennemføre og implementere et sundhedsfremmende projekt i Coloplast Danmark. Arbejder på nuværende tidspunkt som projektansat hos Kræftens Bekæmpelse ift. at udvikle og designe undervisningsmateriale til unge i hele

 
Økonomi studerende med interesser i IT, Marketing, Photoshop, Sociale Medier og Forbruger Teknologi

 
det er vigtigt for mig at supplere min teoretiske uddannelse i Internationale Udviklingsstudier ved RUC i et praktisk miljø. Mit drømmejob fremover er at arbejde for SOS Børnebyerne, Oxfam International, Unicef eller lignende organisationer. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er 24 år

 
Fokuseret, lærenem, initiativrig, kreativ og frisk studerende søger udfordrende studiejob. Jeg har stor erfaring inden for service og kundepleje. Mine mange rejser har givet mig et indblik i kulturel forskellighed og - samarbejde.

 
Jeg er Utrolig glad for teknologi og dens udvikling i verden. Jeg arbejder bedst i teams men er stadig struktureret og selvstændig arbejder. Jeg er meget videnssøgende og engageret til at lære og lære fra mig, dette har gjort mig meget lærenem. Jeg har altid været en glad person med meget servicemindet personlighed.

service teknologi udvikling teamwork  
Jeg har en finansiel uddannelse og brænder for nye udfordringer og god samarbejde. Jeg er vant til at arbejde struktureret, betjene kunder, er god til at skabe relationer, har erfaring med salg af finansielle produkter. Jeg er serviceminded, proaktiv, ansvarlig, nysgerrig, lærenem løsningsoriente

erviceminded proaktiv god ”team player” løsningsorienteret social  
Studerende ved Psykologi (fag 1) og pædagogik og uddannelsesstudier (fag 2) på RUC. Med pædagogisk baggrund og profil indenfor det socialpædagogiske felt. Interesse for det pædagogiske felt, familiebehandling og professionelles arbejde med udsatte grupper, børn og børnepsykologi, pædagogik, hverdagsliv, institutioner, kritik, 'udsathed'.

 

kreativ positiv arbejdsom initiativrig sympatisk  
26 år - 1991 Generalist Gruppearbejde Kan indgå som leder eller ordstyrer Forstår kulturelle forskelle God til at reflektere over ideer service minded og god til den sociale dimension

 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT