266 talentprofiler fundet

Tværfaglig kandidat fra RUC i Sundhedsfremme og Psykologi samt Team- og Procescoach uddannelse. 27 år, glad, motiveret og engageret! Interesse indenfor helhedsorienterede tilgange; bæredygtighed og sundhedsfremme. Akademiske analytiske kompetencer især kvalitative analyser samt informationssøgning og skriftlig formidling.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  
Jeg har en finansiel uddannelse og brænder for nye udfordringer og god samarbejde. Jeg er vant til at arbejde struktureret, betjene kunder, er god til at skabe relationer, har erfaring med salg af finansielle produkter. Jeg er serviceminded, proaktiv, ansvarlig, nysgerrig, lærenem løsningsoriente

erviceminded proaktiv god ”team player” løsningsorienteret social  
A committed, and results driven person. I am organized and self-motivated young man that takes challenge as it comes with a positive mind set to work and to life in general. I have a sound understanding of logistics and the supply chain management. I am able to coordinate and analyse Logistics issues that can affect the supply chain process.

 
Studerende ved Psykologi (fag 1) og pædagogik og uddannelsesstudier (fag 2) på RUC. Med pædagogisk baggrund og profil indenfor det socialpædagogiske felt. Interesse for det pædagogiske felt, familiebehandling og professionelles arbejde med udsatte grupper, børn og børnepsykologi, pædagogik, hverdagsliv, institutioner, kritik, 'udsathed'.

 
Kommunikationsstuderende med et bankende hjerte for PR, strategisk kommunikation, markedsføring og masser af fart. Jeg har praktisk erfaring fra flere praktik- og studenterstillinger ved PR- og kommunikationsbureauer. Søger nu voksen-job med for meget ansvar.

proaktiv detaljeorienteret nysgerrig strateg praktiker  
Jeg har gennem min bachelor tilegnet erfaringer indenfor analyse af forskellige befolkningsgrupper. Jeg har desuden meget praktisk erfaring gennem, arbejdspladser, praktik og omfattende projektarbejde hos universitetet. Jeg har dermed mulighed for at imødekomme mange forskellige arbejdsopgaver..

 
Jeg er lærenem, en arbejdshest og imødekommer, hvad der forventes af mig. Jeg bevarer (eller skaber) overblikket over situationen og projektet, samtidig med at jeg ikke kan lide at spilde min tid. Jeg effektiviserer og optimerer mit arbejde så vidt muligt og udnytter de givne ressourcer bedst muligt. Personligt: glad, sjov og imødekommende.

Effektiv. Overblik. Projektledelse. Optimering. Smillende. Imødekommende. Lærenem  
Selvstændig, engageret og målrettet studerende søger et udfordrende og spændende studiejob. Mit fagområde er inden for social bæredygtighed, CSR, tværsektorielle partnerskaber, organisation og ledelse. Analytisk og kreativ anlagt. Har alsidig erfaring inden for den tredje sektor

innovativ analytisk selvstændig kreativ holdspiller  
Miljøplanlægger med fokus på ressourceeffektivitet, genanvendelse, Cirkulær Økonomi og innovation. Erfaring med vidensdeling, netværks-opbygning samt planlægning og udførelse af projekter, events og kampagner.

bæredygtighed miljø ressourceeffektivitet omstilling genanvendelse Affald cirkulær økonomi  
26 år - 1991 Generalist Gruppearbejde Kan også indgå som leder eller ordstyrer, dog ikke den hårde boss type Forstår kulturelle forskelle God til at reflektere over ideer service minded og god til den sociale dimension

 
Twenty three years old young professional who graduated with International Business Bachelor’s Diploma from Cracow University of Economics in 2015. Currently, obtaining Master’s degree in Business Studies and International Development Studies at University of Roskilde.

 
Cand.mag i Dansk og Psykologi

 
Jeg har arbejdet meget med frivillige og adminstration af større projekter, samt med kompetenceudvikling af unge. Jeg har tidligere arbejdet for Danida, to forskellige NGO'er og er pt. i løntilskud hos Region Hovedstaden, hvor jeg arbejder med forskningsadministration.

 
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

 
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

 
Sundhedsfremmestuderende med baggrund som sygeplejerske. Har været med til at gennemføre og implementere et sundhedsfremmende projekt i Coloplast Danmark. Arbejder på nuværende tidspunkt som projektansat hos Kræftens Bekæmpelse ift. at udvikle og designe undervisningsmateriale til unge i hele

 
Økonomi studerende med interesser i IT, Marketing, Photoshop, Sociale Medier og Forbruger Teknologi

 
det er vigtigt for mig at supplere min teoretiske uddannelse i Internationale Udviklingsstudier ved RUC i et praktisk miljø. Mit drømmejob fremover er at arbejde for SOS Børnebyerne, Oxfam International, Unicef eller lignende organisationer. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er 24 år

 
A newly Master graduate in International Development and Global studies with a global mindset and aspirations for positive changes. Can briefly describe myself as an ambitious and detail-oriented individual for whom creation of high-quality product is of high importance.

dedicated enthusiastic detail-oriented pro-active ambitious  
Jeg er en ambitiøs og seriøs Business & International Development studerende, som søger erhvervsrelevant studiejob. Jeg er lærenem, glad og udadvendt som person, og har massere af erfaring som teamplayer både fra skole og erhvervsarbejde.

Business Kreativ Gå på mod Struktureret  
Jeg er en ildsjæl, der brænder for de projekter, jeg får mellem hænderne. Jeg er nysgerrig, videbegærlig og engageret og jeg anser mig selv som et positivt og udadvendt menneske med gode relationer til mine omgivelser. Jeg trives med udfordringer og ansvar samt med både selvstændigt og team-baseret arbejde.

 
I am a graduate student at Roskilde University pursuing a Master Degree in Datalogi and Informatics. Currently, I am seeking a student job where I can utilize my experience in the areas of: • Big Data, and BI • Web Development (front-end & back-end) • UXD, Database and C#

 
Udadvendt, stabil og humørfyldt moden studerende søger fuldtidsjob med simple og/eller komplicerede opgaver, juni, juli & august. Strategisk, analytisk og kreativt mindset. Selvstændig, handlekraftig og engageret arbejdskraft. Mange års alsidig arbejdserfaring og tager gerne ansvar. Har bil.

 
Jeg er en altid smilene person, som ikke er bange for at tage fat. Jeg har meget få sygedage, og går ikke ind i noget, uden at kunne gøre det 100 %.

 
Kandidatstuderende på 2 semester med Samfundsvidenskabelig bachelor i Politik & Administration og Pædagogik og Uddannelsesstudier.

 
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT