Profil #162874

Humanistisk kandidat med teknisk snilde der primært har beskæftiget sig med digitalformidling både i forhold til tekst, grafisk materiale og videoproduktion. Har erfaring med at udvikle digitalt indhold på tværs af medieplatforme der både passer til en virksomheds identitet samt målgruppens b

Opdateret 19. juli 2016
Min uddannelse
2013 - 2016

Anden lang videregående udd.

Københavns Universitet

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: januar 2013 - januar 2016
2010 - 2013

Anden lang videregående udd.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: september 2010 - juni 2013
Min erhvervserfaring
2014 - 2016

Studentermedhjælper

Som studentermedhjælper på Dansk Arkitektur Center (DAC), var jeg en del af kommunikations og markedsføringsafdelingen. Her var mine opgaver primært at opdatere DACs hjemmeside ved fx at lægge kommende arrangement- eller udstillingsbeskrivelser op og samtidig promovere for dem på DACs forskellige sociale mediekanaler. Derudover skrev jeg forskellige korte nyhedshistorier på både dansk og engelsk til dac.dk og udarbejde også DACs og webmagasinet Arcspaces, som er tilknyttet DAC, månedlige nyhedsbreve – både i forhold til tekst og opsætning.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: september 2014 - februar 2016
2015 - 2015

Praktikant

Som praktikant på DRs radiokanal P3s digitale redaktion indgik jeg på lige fod med de fastansatte kollegaer. Mine arbejdsopgaver var ret blandende og jeg havde ikke noget specifikt ansvarsområde. Jeg skrev både korte artikler til dr.dk, producerede forskelligt indhold til P3s forskellige sociale medieplatforme, som fx videoer og grafisk materiale.

Efter mit praktikophold blev jeg ansat med en freelance-kontrakt i forbindelse med DRs musikshow P3 Guld, i efteråret 2015.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: februar 2015 - juli 2015
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Freelance Fuldtidsjob Praktikplads Vikariat
Arbejdsområde
Arkitektur & Design Internet & Multimedia Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur
Geografi
Storkøbenhavn Udlandet (øvrige)
Kontakt mig!