280 talent profiles found

M.Phil in System Dynamics Modelling and M.Sc in Business Administration. Strong background in Economics and International Business. Interested in developing a professional career in business dynamics modelling. As a highly adaptive worker, I could gain previous experience in supply chain management and finance. I am known for great analysing skills

Supply Chain Finance System Dynamics Econometrics Research Teaching  
Updated 16. oktober 2017
bsc. In sport and Health, primary courses in innovation and entrepreneurship, with marketing, branding and communication as 3rd year studies.

Innovation marketing branding kommunikation communication coulture kultur Markedsføring forretningsudvikling project management  
Updated 17. oktober 2017
Udadvendt, initiativrig og kritisk person, som gerne tager ansvar. Jeg er en selvsikker skribent, og har erfaring med tekstproduktion til aviser, for virksomheder på hjemmesider, sociale medier og andre kommunikationskanaler. Endvidere har jeg erfaring med at formidle verbalt som oplægshold.

Updated 20. oktober 2017
Jeg har en stærk faglig forståelse og personlig interesse for samfundsmæssige problemstillinger relateret til udvikling, velfærd, køn og ligestilling. Derfor kan jeg birdrage med en solid viden om politiske og sociale konsekvenser, dilemmaer og udfordringer, der relaterer sig til spørgsmål om transnational migration, arbejdsmarked og minorit

Updated 12. oktober 2017
This adventurous Paraguayan is a doer. I obtained my bachelor's degree in Marketing in the USA with a 3.78 GPA (out of 4), competed in national and international athletics championships, became a national champion in the 200 meters, and increased revenue and reduced costs for companies.

Updated 01. oktober 2017
I just graduated from my masters of social entrepreneurship and management. Before, starting my masters, I had studied Finance and worked within the banking industry for five years before coming to Copenhagen. I enjoy working in teams, but I am also productive individually. My goal is to share my knowledge about alternative business models.

Updated 25. september 2017
With a bachelor in philosophy, I've choosen to pursue a MSc at ITU in Digital Innovation and Management, with the goal of becoming a data-scientist.
I have acquired skills to critically analyse vast amount of data through the use of Excel, Tableau and Gephi.

Data-scientist Philosophy  
Updated 25. september 2017
Min ambition er, at jeg med min teoretiske og praktiske erfaring indenfor HR, administration og kommunikation kan skabe de bedste resultater i arbejdet med HR-relaterede problemstillinger. Jeg kan præsentere positive resultater fra min seneste beskæftigelse som Consultant Manager Assistant, som er

Updated 25. september 2017
Ambitiøs og engageret HA-Almen studerende med interesse for corporate finance, ledelse, analyse, strategi og organisationsadfærd.

analyse strategi cbs corporate finance finance  
Updated 02. oktober 2017
Cand.mag i Dansk og Psykologi

Updated 21. oktober 2017
Jeg har arbejdet meget med frivillige og adminstration af større projekter, samt med kompetenceudvikling af unge. Jeg har tidligere arbejdet for Danida, to forskellige NGO'er og er pt. i løntilskud hos Region Hovedstaden, hvor jeg arbejder med forskningsadministration.

Updated 21. oktober 2017
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

Updated 21. oktober 2017
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

Updated 21. oktober 2017
Sundhedsfremmestuderende med baggrund som sygeplejerske. Har været med til at gennemføre og implementere et sundhedsfremmende projekt i Coloplast Danmark. Arbejder på nuværende tidspunkt som projektansat hos Kræftens Bekæmpelse ift. at udvikle og designe undervisningsmateriale til unge i hele

Updated 21. oktober 2017
Økonomi studerende med interesser i IT, Marketing, Photoshop, Sociale Medier og Forbruger Teknologi

Updated 21. oktober 2017
det er vigtigt for mig at supplere min teoretiske uddannelse i Internationale Udviklingsstudier ved RUC i et praktisk miljø. Mit drømmejob fremover er at arbejde for SOS Børnebyerne, Oxfam International, Unicef eller lignende organisationer. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er 24 år

Updated 21. oktober 2017
Med et grammatisk falkeblik, en skarp pen og en velspidset digital blyant kan jeg tilbyde en bred vifte af kommunikative kompetencer til jeres virksomhed.

Kommunikation Performancedesign Skriftlig formidling Sociale medier  
Updated 18. september 2017
Experienced Account Manager with a demonstrated history of working in the marketing and advertising industry. Skilled in Customer Relationship Management, Resource Management, Administration, Event Management, English and Spanish. Starting MSc in Social Entrepreneurship at RUC.

Updated 07. september 2017
Jeg læser på kandidatuddannelsen i politik og administration/global studies på Roskilde Universitet og ønsker at bidrage med mine kompetencer og store interesse inden for dette. Jeg er klar på nye udfordringer, klar til at arbejde sammen med mange forskellige spændende mennesker og klar til at gøre en forskel.

Updated 02. september 2017
Jeg er 25 a°r, har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og læser nu en kandidat på Roskilde Universitet. Som person er jeg en glad, positiv, smilende og meget lattermild ung kvinde, der er a°ben for, hvad der møder mig pa° vejen. Samtidig er jeg ta°lmodig og fleksibel ift. skiftende arbejdstider eller ændrede forhold.

Updated 30. august 2017
Jeg er en meget glad og udadvendt person, som elsker at møde nye mennekser og tage i mod (nye) udfordringer. Jeg er en holdspiller, så det at arbejde sammen med andre mennesker er ikke et problem, og jeg ofre mig for mine kollegaer for i sidste ende har jeg brug for deres hjælp. Jeg er pligtopfyldende og grundig person med alt hvad jeg laver.

Updated 24. august 2017
26 år
Projektorienteret
Gruppeorienteret
Kulturel forståelse
Generalist
Social forståelse
Refleksiv
Service minded

Updated 10. september 2017
I have bachelor in the field of computer science and have worked as teacher and IT supporter in the governmental sector in my home land (Eritrea). Currently I am studying computer science and mathematics at RUC and work as mentor and web-developer at ReStart and as accountant at Novo, Ørestad.

Selvmotiverende ambitiøs  
Updated 11. august 2017
I am energetic and determined to learn new things from almost scratch without hesitation and I conducted my studies in individual and team works. Moreover, I am hard working, also keen on helping and sharing knowledge and information with others. I am very much detail oriented (especially when necessary) and organized.

Updated 27. juli 2017
På trods af, at jeg netop er færdiguddannet, har jeg allerede en bred palette af erfaringer indenfor kommunikation. Jeg har via min praktik og efterfølgende stilling som kampagneassistent i Oxfam IBIS’ kommunikation- og fundraisingafdeling fået kompetencer indenfor blandt andet sociale medier, hjemmesideredigering, pressearbejde og grafisk de

Fotografi Grafik Kommunikation Internationalt orienteret Fundraising  
Updated 04. juli 2017
This site uses cookies for statistics, social media and user experience. By using our site you accept our privacy policy. (close)
HPT