Content protected by Whocopied.me
vs automatic kompetencer

Vi søger IT Supporter lærling

Kontakt os i dag og bliv en del af teamet

Ønsker du at blive IT Supporter, og vil du prøve din teoretiske viden af i praksis? VS-Automatic er i gang med en spændende udvikling og søger derfor én engageret lærling til at hjælpe vores afdeling i Horsens.

IT Supporter

Hvem kommer du til at arbejde med?

Du kommer til at arbejde sammen med andre personer, som er lige så passionerede for deres felt, som du er. Derudover kommer du til at være en del af en skarp afdeling på 3 personer. Alle i afdelingen tror på den digitale udvikling og frihed under ansvar.

Du kan være den fjerde holdspiller som ønsker at udvikle sine kompetencer og være med på et strategisk plan.

Med på rejsen har vi brug for DIG – som har en god forståelse og interesse for IT, er selvstændig og iderig samt har en interesse for  faglig og personlig udvikling.

Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Det jeg godt kan lide ved, at arbejde hos VS Automatic er, at der er plads til ens mening og holdninger, god jargon mellem kollagerne også frihed under ansvar.
Emma / Marketing & SoMe koordinator, ansat siden 2021
Læs mere

Hvad vi tilbyder og forventer

I VS Automatic har vi stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi har et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Og så er omgangstonen altid frisk og uformel – her er både plads til sort humor og ”far-jokes”.

Vi kan tilbyde dig

Din værktøjskasse

Personlige egenskaber

Som IT Supporter i VS Automatic får du tid og mulighed til faglig fordybelse og udvikling indenfor dit felt. Du vil blive en del af vores IT team, hvor du dagligt vil arbejde tæt sammen med dine kollegaer. Du vil opleve et miljø, hvor humøret er højt og lysten til at sparre omkring opgaver er i fokus. Vi er opmærksomme på vores individuelle fordele og begrænsninger, så vi kan spille hinanden gode og arbejde målrettet og struktureret. På den måde kommer vi stærkest i mål – og vi krydser altid målstregen sammen!

Praktik hos VS Automatic Emilie
"Min praktik hos VS Automatic har været god og lærerig. Jeg har arbejdet med mere flere forskellige selvvalgte spændende emner som SEO, Sociale medier, e-mail marketing og meget andet."
Emilie
PBA i E-handel
praktikant irith
"Overvejer du VS Automatic som din kommende praktikplads kan jeg varmt anbefale dem. Du møder en virksomhed der er investeret i deres praktikanter og vejledere som lytter til inputs og står til rådighed, hvis der er brug for det."
Irith
Professionsbachelor i e-handel
Josephine Bruun medarbejder billede
"Jeg har været utrolig glad for at være en del af teamet hos VS, det skyldes det gode arbejdsmiljø, da jeg har følt mig så velkommen og en del af teamet, og ikke bare som en praktikant, vi som praktikanter får mulighed for at deltage i alt hvad vi har lyst til."
Josephine
PBA E-handels praktikant

Dét siger tidligere praktikanter

Som du muligvis har læst dig til igennem jobstillingen ovenover, så tror vi stærkt på udvikling. Derfor mener vi ligeledes at personer under uddannelse med deres nye viden kan være med til at udvikle marketingafdelingen og hele virksomheden. 

Med troen på dette, tager vi glædeligt mod praktikanter og forhåbentligt udvikler de sig i takt med virksomheden. 

Ansøg med det samme

Vi glæder os til at høre fra dig!





    Ansøgning (PDF) [maks. 2mb]

    CV (PDF) [maks. 2mb]



    ✅ 4 måneders praktik (el. efter aftale) med plads til sjov og hygge 

    ✅ Mulighed for uddannelse via kurser

    ✅ Et godt kollegialt fællesskab

    ✅ Fleksible arbejdstimer

    ✅ Faste skrivedage  

    Yderligere information

    Arbejdssted:
    Ormhøjgårdvej 15, 8700 Horsens

    Ved yderligere spørgsmål kontakt:
    IT ansvarlig, Frederik Krogsdal Trust                ☎️ (+45) 52 14 57 45

    Et kort uddrag af dine fordele hos os