279 talentprofiler fundet

Med et grammatisk falkeblik, en skarp pen og en velspidset digital blyant kan jeg tilbyde en bred vifte af kommunikative kompetencer til jeres virksomhed.

Kommunikation Performancedesign Skriftlig formidling Sociale medier  
Opdateret 18. september 2017
Experienced Account Manager with a demonstrated history of working in the marketing and advertising industry. Skilled in Customer Relationship Management, Resource Management, Administration, Event Management, English and Spanish. Starting MSc in Social Entrepreneurship at RUC.

Opdateret 07. september 2017
Jeg læser på kandidatuddannelsen i politik og administration/global studies på Roskilde Universitet og ønsker at bidrage med mine kompetencer og store interesse inden for dette. Jeg er klar på nye udfordringer, klar til at arbejde sammen med mange forskellige spændende mennesker og klar til at gøre en forskel.

Opdateret 02. september 2017
Jeg er 25 a°r, har en professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og læser nu en kandidat på Roskilde Universitet. Som person er jeg en glad, positiv, smilende og meget lattermild ung kvinde, der er a°ben for, hvad der møder mig pa° vejen. Samtidig er jeg ta°lmodig og fleksibel ift. skiftende arbejdstider eller ændrede forhold.

Opdateret 30. august 2017
Jeg er en meget glad og udadvendt person, som elsker at møde nye mennekser og tage i mod (nye) udfordringer. Jeg er en holdspiller, så det at arbejde sammen med andre mennesker er ikke et problem, og jeg ofre mig for mine kollegaer for i sidste ende har jeg brug for deres hjælp. Jeg er pligtopfyldende og grundig person med alt hvad jeg laver.

Opdateret 24. august 2017
26 år
Projektorienteret
Gruppeorienteret
Kulturel forståelse
Generalist
Social forståelse
Refleksiv
Service minded

Opdateret 10. september 2017
Cand.mag i Dansk og Psykologi

Opdateret 22. september 2017
Jeg har arbejdet meget med frivillige og adminstration af større projekter, samt med kompetenceudvikling af unge. Jeg har tidligere arbejdet for Danida, to forskellige NGO'er og er pt. i løntilskud hos Region Hovedstaden, hvor jeg arbejder med forskningsadministration.

Opdateret 22. september 2017
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

Opdateret 22. september 2017
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

Opdateret 22. september 2017
Sundhedsfremmestuderende med baggrund som sygeplejerske. Har været med til at gennemføre og implementere et sundhedsfremmende projekt i Coloplast Danmark. Arbejder på nuværende tidspunkt som projektansat hos Kræftens Bekæmpelse ift. at udvikle og designe undervisningsmateriale til unge i hele

Opdateret 22. september 2017
Økonomi studerende med interesser i IT, Marketing, Photoshop, Sociale Medier og Forbruger Teknologi

Opdateret 22. september 2017
det er vigtigt for mig at supplere min teoretiske uddannelse i Internationale Udviklingsstudier ved RUC i et praktisk miljø. Mit drømmejob fremover er at arbejde for SOS Børnebyerne, Oxfam International, Unicef eller lignende organisationer. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er 24 år

Opdateret 22. september 2017
I have bachelor in the field of computer science and have worked as teacher and IT supporter in the governmental sector in my home land (Eritrea). Currently I am studying computer science and mathematics at RUC and work as mentor and web-developer at ReStart and as accountant at Novo, Ørestad.

Selvmotiverende ambitiøs  
Opdateret 11. august 2017
I am energetic and determined to learn new things from almost scratch without hesitation and I conducted my studies in individual and team works. Moreover, I am hard working, also keen on helping and sharing knowledge and information with others. I am very much detail oriented (especially when necessary) and organized.

Opdateret 27. juli 2017
This adventurous Paraguayan is a doer. I obtained my bachelor's degree in Marketing in the USA with a 3.78 GPA (out of 4), competed in national and international athletics championships, became a national champion in the 200 meters, and increased revenue and reduced costs for companies.

Opdateret 29. juli 2017
På trods af, at jeg netop er færdiguddannet, har jeg allerede en bred palette af erfaringer indenfor kommunikation. Jeg har via min praktik og efterfølgende stilling som kampagneassistent i Oxfam IBIS’ kommunikation- og fundraisingafdeling fået kompetencer indenfor blandt andet sociale medier, hjemmesideredigering, pressearbejde og grafisk de

Fotografi Grafik Kommunikation Internationalt orienteret Fundraising  
Opdateret 04. juli 2017
Hitty-Ko is a pharmacist with master degree in Science of Foods and Beverages with experience in a variety of laboratory assays. He thrives in meticulous and detailed procedures and in an enviorement where can use his creativity to overcome issues.
HK seeks a meaningful work where he can improve himself intellectually and help others.

Research Medical Health Aims for PhD Helping Volunteering Self Improvement  
Opdateret 28. juni 2017
Hej. Mit navn er Fridlev Dandanell Rothmann. Jeg er en udadvendt og venlig person, som har en stor interesse i virksomheder, administration, finans og økonomi ved bl.a. mit (kommende) studie. Jeg er født på amager og vokset op i Odsherred, hvorefter jeg nu bor i Trekroner (Roskilde) og studerer på Roskilde Universitet. Jeg taler flydende engels

Opdateret 08. juli 2017
Jeg er samfundsvidenskablig kandidat (Cand.Soc) i Offentlig Administration og Performance Design.

Jeg arbejder bedst projekt- eller resultatorienteret og har ofte det gode overblik. Jeg har gode analytiske kompetencer og kan formidle store mængder af materiale til alle målgrupper.

Kunst og Kultur Politik og Samfund Databehandling Analyse Kommunal erfaring Politik og Administration Offentlig administration cand.soc Kvantitativ metode  
Opdateret 15. juni 2017
Jeg er en analytisk stærk scient.adm'er med gode formidlingsevner, der til daglig arbejder som analysekonsulent i Infostrada Sports Group.

Opdateret 25. juli 2017
Jeg er kandidatstuderende i Global Studies og Journalistik fra RUC med erfaring som student i bl.a. Folketingets Kommunikationsenhed og Udenrigsministeriet. Jeg søger job fra august 2017 og har et år tilbage af mit studie.

kommunikation journalistik international diplomati politik  
Opdateret 03. juli 2017
Migreret nordjyde, bosat i København, studerende på Roskilde Universitet med fokus på Kommunikation og Journalistik. Med vandrende rejsefødder og journalistiske drømme. På nuværende tidspunkt på udvekslingsophold i Barcelona. Vender herefter tilbage til det københavnske med et kort stop i Tanzania og Mozambique for at tilfredsstille rejsef

rejselysten modig ivrig opsøgende nordjyde skriveentusiast grammatiknørd "pladderhumanist"  
Opdateret 12. juni 2017
Cand.soc i International Sikkerhed og Folkeret med faglige interesser i internationale menneskerettigheder og international politik

Opdateret 21. juli 2017
A committed, and results driven person. I am organized and self-motivated young man that takes challenge as it comes with a positive mind set to work and to life in general. I have a sound understanding of logistics and the supply chain management. I am able to coordinate and analyse Logistics issues that can affect the supply chain process.

Pragmatic Organised selv-motiveted determined optimistic with a winning mindset Initiative taker project oriented and relsuts driven flexible but stable to tasks and duties  
Opdateret 24. maj 2017
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT