330 talentprofiler fundet

Stud.BSc Teksam (Miljøplanlægning) 5. semester - forventet bachelor juni, 2019.

Frisk, udadvendt og energisk person med flair for god kundekontakt og service.
Jeg er løsnings- og detaljeorienteret, og forsøger altid at tænke ud af boksen for at finde de bedste løsninger for alle parter.

Bachelor of science TekSam Miljøplanlægning Salg og service Salg Service Kundekontakt Udadvendt Energisk Detaljeorienteret Serviceminded Hårdtarbejdende  

Opdateret 11. november 2018
B.A. in Language & International studies, and currently MSc. student in Cultural Encounters & International Development studies at Roskilde University. Interested in job/internship within the planning, policy making and implementation of development projects, as well as in cultural awareness in development interventions in the Global South.

Development practice Foreign policy Cultural analysis Politics Art and social change Global South Peace building Policy analysis Humanities and Social science research Gender and development  

Opdateret 24. oktober 2018
Studerende med BA i International Business Communication, English and International Marketing. Læser MSc i Business Studies and Communication, som afsluttes juni 2019.
Ansvarlig for strategi og kommunikation, i Landsgardeforeningen, samt ansat i Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup Kommune - Kåret som sjællands bedste erhvervskommune.

erhverv vækst strategi projektledelse ledelse udvikling kommunikation  

Opdateret 07. november 2018
I’m proactive, persistent and flexible, as well as result oriented with strong personal. I have proven track record in delivering sustainable results in various internationals industries and global demanding business environments. I have 25 years experience in responsible and trusted knowledge in

Resultatorienteret relationsskabende selvstændig pligtopfyldende Analytisk  

Opdateret 05. november 2018
Jeg er en 23-årig bachelor studerende, som udover at læse på Roskilde Universitet også har engageret sig i mit studiemiljø. Både som frivillig i en caféerne på RUC, samt som rusvejleder i sommeren 2018. Disse frivillige stillinger har givet mig kompetencer såsom at være løsningsorienteret, koordinerende, engageret og udviklet mine social

datalogi kommunikation løsningsoriteret målrettet nysgerrig grafisk design processing intelliJ Arduino InDesign  

Opdateret 22. oktober 2018
Kvinde med stort organisatorisk talent. Flere års erhvervserfaring - også indenfor ledelse, som for nuværende bliver suppleret med en kandidatuddannelse i Virksomhedsledelse fra Roskilde Universitet. Jeg nyder erhvervslivets udfordringer og elsker at kæmpe for de gode resultater. Jeg er færdig juni ´19 og herefter klar på spændende udfordri

Optimering struktur løsningsorienteret empatisk  

Opdateret 02. november 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 06. november 2018
First year master student Economics and Business Administration with international experience in back office support especially in processing and controlling loans & mortgages and International payments. With good knowledge of back office processes and systems, strong analytical abilities, attention to detail and good communication skills.

back office payments analytical mortgages research international  

Opdateret 25. oktober 2018
Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 05. oktober 2018
Jeg er ambitiøs, hårdtarbejdende, og resultatorienteret.
Jeg arbejder effektivt og jeg sætter en dyd i punktlighed.
Jeg motiveres af ansvar, samtidigt med at jeg er en teamplayer, der værdsætter de resultater der løftes i flok. Derudover har jeg et positivt mind-set, med massere af humor og gode sociale kommunikative evner.

HR  

Opdateret 06. november 2018
Jeg er en dedikeret marketeer specialiseret i content og digitale discipliner, og det er nysgerrighed, et højt ambitionsniveau og faglig passion for særligt content marketing, der er drivkraften bag.

Med godt 3 års erfaring som eneansvarlig for marketing i to stillinger trives jeg i spændingsfeltet mellem drift, ad hoc og udvikling.

marketing kommunikation engelsk business digital marketing content marketing social media marketing  

Opdateret 15. oktober 2018
Jeg er en kvinde på 23 år, der har store ambitioner inden for sprog og undervisning. Mine fremtidsplaner indebærer at uddanne mig som gymnasielærer med særlig vægt på fagene Engelsk og Historie.
Jeg er udadvendt, ansvarsbevidst og ikke mindst en teamplayer, som brænder for at imødekomme de forventninger der stilles til mig.

salg service sprog engelsk historie  

Opdateret 28. oktober 2018
Som erhvervsøkonomistuderende på 6. semester er jeg i øjeblikket i gang med mit bachelorprojekt, hvori jeg skriver om værdiansættelse af en virksomhed. Min uddannelse giver mig et solidt grundlag for at foretage økonomiske analyser af virksomheder, såvel som markedsadfærd.

Opdateret 06. november 2018
Navn: Adam Matias Dong Hoffmeyer

Interesseret i statistik, økonomi, klimaforandringer og teknologiske forandringer med socioøkonomiske konsekvenser.

Gode IT-færdigheder og hurtig til at løse IT-udfordringer.

Ærlighed som grundsten for arbejdsmoral. Opbygger hurtigt forståelse for kolleger og udvikler gode kommunikationsmønstre.

Opdateret 30. oktober 2018
Kommunikationsstuderende med 8 års erhvervserfaring fra en af Danmarks største og succesfulde virksomheder samt en HD i Økonomistyring og Procesledelse, søger et studiejob inden for kommunikation.

Opdateret 06. november 2018
Jeg siger min mening, er åben for andres tanker og forventer det samme af mine kollegaer. En fri og omgængelig tone skal gerne være prioriteret på min arbejdsplads, men opvejet af en virksomhedskultur der tilskynder fokus på arbejdsopgaverne. Herudover sætter jeg også pris på, at virksomhedskulturen også har et socialt element.

Opdateret 22. oktober 2018
Som en del af en arbejdsplads, eller et team, er jeg energisk og løsningsorienteret i næsten alt hvad jeg laver. Jeg er ikke bange for at tage ansvar for beslutninger og når der er opnået konsensus er jeg ofte den der formulerer en handlingsorienteret plan. Samtidig lægger jeg stor vægt på, at alle er en del af beslutningsprocesserne de indg

Løsningsorienteret Naturvidenskab Talstærk Fysik Energisk Videnskabsteori Reflekterende Tovholder Handlingsorienteret  

Opdateret 27. september 2018
Jeg er en ung fyr med masser af erhvervserfaring i rygsækken. Denne erfaring bliver i øjeblikket krydret og koblet med en masse teoretisk viden i forbindelse med min uddannelse.
Jeg er hårdtarbejdende, ambitiøse og altid glad for at have noget at rive i.

3 ord:
Udadvendt, ambitiøs, fleksibel

Opdateret 24. oktober 2018
Can. soc. i socialvidenskab og kultur- og sprogmødestudier fra RUC. Har undervisningserfaring og erfaring med projektstyring og koordination.

Opdateret 08. november 2018
Jeg er en aktiv person, som er udadvendt og godt kan lide udfordringer. Jeg er god til at løse både selvstændige opgaver og gruppemæssige opgaver. Jeg afsluttede min bachelor i sommer 2018, hvorefter jeg har arbejdet jeg fik fuldtid hos Mediq Danmark A/S, hvor jeg pt. stadig arbejder.

bachelor aktiv udadvendt gruppearbejde serviceminded  

Opdateret 14. oktober 2018
Kandidatstuderende i Psykologi, sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Har en professionsbachelor i Psykomotorik hvilket, kort fortalt, handler om sammenhængen imellem krop, psyke og sociale relationer.

Opdateret 30. oktober 2018
Formidling er en rød tråd gennem mine studier og mit arbejdsliv. På filosofistudiet var jeg optaget af at verden uden for universitetet skulle have gavn af filosoffernes indsigter. Efterfølgende læste jeg en overbygning i journalistik netop for at kunne komme bredt ud. Her lærte jeg blandt andet hvor vigtigt det er at have fokus på modtagere

Opdateret 13. oktober 2018
Jeg er en imødekommende og smilende person, som fremstår som udadvent, løsningsorienteret og med massere af gåpåmod. Jeg tager ansvar for mine arbejdsopgaver og kan godt lide at arbejde dybdegående, tværfagligt og konkret. Mine primære interesser ligger indenfor forvaltning og rådgivning i kommunale instanser med særligt fokus på udsatte

Opdateret 11. oktober 2018
Studerende på 4. semester Sam Bach. søger studiejob!

Jeg er en 22årig studerende, der søger at udvide mine horisonter. Med kvaliteter som ambitiøs, lærenem og effektiv søger jeg efter en supplerende læringskilde til mit studie og er parat til at tage hvilken som helst udfordring op! Mine to bachelorfagmoduler er socialvidenskab og psykol

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 26. september 2018
Jeg er en udpræget teamplayer og problemløser, som med stort gåpåmod går meget op i at levere en grundig og korrekt udførsel af de opgaver jeg skal løse.

Opdateret 29. oktober 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT