297 talentprofiler fundet

Webredaktør | digital koordinator | SoMe

Leder du efter en medarbejder, der kan være med til at udvikle en brugervenlig hjemmeside, en konverterende webshop, skrive webvenligt indhold eller en, der kan bygge relationer og tage dialogen på sociale medier - så er jeg klar.

Brugertest Brugervenlighed Digital markedsføring Drupal Fotografering HTML Intranet MailChimp Photoshop Projektledererfaring SEO SharePoint Sitecore Sociale medier Webmedarbejder Webredaktør Wordpress Google Analytics  

Opdateret 09. juli 2018
Jeg er en kvinde på 23 år, der har store ambitioner inden for sprog og undervisning. Mine fremtidsplaner indebærer at uddanne mig som gymnasielærer med særlig vægt på fagene Engelsk og Historie.
Jeg er udadvendt, ansvarsbevidst og ikke mindst en teamplayer, som brænder for at imødekomme de forventninger der stilles til mig.

salg service sprog engelsk historie  

Opdateret 16. juli 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 16. juli 2018
Jeg er meget engageret, og vil gerne gøre mit arbejde så godt som muligt. Jeg er desuden vant til at arbejde selvstændigt, men også vant til at arbejde i teams fra flere forskellige afdelinger. Jeg er vant til at have flere bolde i luften, og til at kunne tage beslutninger i pressede situationer.

engageret motiveret selvstændig  

Opdateret 14. juli 2018
Jeg er en udviklingsorienteret og pragmatisk cand.soc.’er med fokus på HR-processer og ledelse. Jeg brænder for administrativ HR og den service og optimering, der ligger herunder.
Jeg kan bidrage med min løsningsorienterede tilgang og robuste erfaring med koordinering af opgaver – både selvstændigt og i teams.

Opdateret 08. juli 2018
Ambitiøs kommunikations- og engelskstuderende med flerstrenget erfaring og stor passion for formidling – særligt for at skrive! Med gode kreative, skriftlige evner og et skarpt øje for retskrivning, er min ambition er at dygtiggøre mig i visuel, skriftlig og digital kommunikation. Jeg er socialt anlagt, munter af natur, og ansvar motiverer m

Passion for formidling Digital kommunikation Skarpt øje for retskrivning Socialt anlagt Ansvarsfuld Selvstændig Ambitiøs Kreative skriftlige evner Fremragende engelskkundskaber  

Opdateret 27. maj 2018
Jeg er en organiseret og positiv kommunikationsstuderende på sidste semester af min kandidat fra Roskilde Universitet, hvorfra jeg bliver cand.comm til juni. Jeg brænder særligt for digital kommunikation og marketing og håber i fremtiden på at kunne tage min viden og kompentencer inden for dette i brug, når jeg er færdiguddannet til sommer.

cand.comm ba kommunikation skriftlig kommunikation marketing tekstproduktion digital kommunikation kreativ organiseret  

Opdateret 05. juni 2018
Mit navn er Lukas og jeg er 23 år gammel.

Jeg er i gang med en Humanistisk-Teknologisk (HumTek) bacheloruddannelse på RUC, hvor jeg læser Informatik kombineret med Psykologi, da jeg interesserer mig for samspillet mellem mennesker og teknologi.

HumTek Humanistisk-Teknologisk bacheloruddannelse  

Opdateret 27. juni 2018
Jeg er en meget udadvendt og samarbejdsvillig pige, som er glad for udfordringer og ser dem som et led i min personlige udvikling. Jeg stræber efter at være imødekommende og målrettet og ønsker således at arbejde et sted, hvor jeg kan udfordrer mine egne kompetencer.

Opdateret 02. juli 2018
Lecturer and Researcher.
Major fields: Language Education Planning and Policy; Language and Society/Culture; Sociolinguistics; Language and Identity; Bilingual Education; Intercultural Education; Multilingualism and Migration.

Lecturer Research Language Consultant; Translator & Conference Interpreter (English-Portuguese)  

Opdateret 17. juni 2018
Studerende med BA i International Business Communication, English and International Marketing. Læser MSc i Business Studies and Communication, som afsluttes juni 2019.
Ansvarlig for strategi og kommunikation, i Landsgardeforeningen, samt ansat i Erhverv og Vækst i Høje-Taastrup Kommune - Kåret som sjællands bedste erhvervskommune.

erhverv vækst strategi projektledelse ledelse udvikling kommunikation  

Opdateret 09. juni 2018
Læser to-fags bachelor på Roskilde universitet med fagkombinationen Politik & administration og Internationale studier. Min bachelor er specialiseret i EU-studier gennem fagvalg og semester projektet.

Opdateret 02. juli 2018
Jeg er oprindeligt fra fyn, er storebror i en søskendeflok på tre drenge og bor nu på Østerbro i København. Jeg vil beskrive mig selv som en person der er glad, positiv, har overblik og med overskud. Som storebror har jeg været vant til ansvar og at få alle med, både fysisk og socialt.

Opdateret 22. juni 2018
Jeg er en udpræget teamplayer og problemløser, som med stort gåpåmod går meget op i at levere en grundig og korrekt udførsel af de opgaver jeg skal løse.

Opdateret 04. juli 2018
Jeg er engageret og interesserer mig for virksomhedens organisatoriske udvikling. Jeg er lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Tidligere har jeg erfaring med marketing arbejde, planlægningen af større events og kampagner, samt projektledelse.

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 04. juni 2018
Cand.mag i Dansk og Psykologi

Opdateret 16. juli 2018
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

Opdateret 16. juli 2018
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

Opdateret 16. juli 2018
Sundhedsfremmestuderende med baggrund som sygeplejerske. Har været med til at gennemføre og implementere et sundhedsfremmende projekt i Coloplast Danmark. Arbejder på nuværende tidspunkt som projektansat hos Kræftens Bekæmpelse ift. at udvikle og designe undervisningsmateriale til unge i hele

Opdateret 16. juli 2018
det er vigtigt for mig at supplere min teoretiske uddannelse i Internationale Udviklingsstudier ved RUC i et praktisk miljø. Mit drømmejob fremover er at arbejde for SOS Børnebyerne, Oxfam International, Unicef eller lignende organisationer. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er 24 år

Opdateret 16. juli 2018
First year master student with international experience in back office support. A specialist in processing and controlling loans & mortgages and International payments. With an international background, good knowledge of back office processes and systems, strong analytical abilities, attention to detail and good communication skills.

back office payments analytical mortgages research international  

Opdateret 28. maj 2018
Jeg er en person med smil på læben, der elsker og lærer nyt og håber at blive ved med at udvikle mig selv, både fagligt som menneskeligt. Jeg tror på sparring og vidensdeling med sine kolleger er vigtigt. Jeg favner i mig den italienske og den danske kultur. Mit hjerte brander for klimaændring, kunst og kulturforståelse og integration

italiensk kunst kultur klima integration undervisning  

Opdateret 27. maj 2018
Mit navn er Mads Bühler Andersen. Jeg er 26 år gammel, bor og er opvokset i København og studerer psykologi og kommunikation på RUC. Jeg har en fascination for mennesket, dets kontekster, vidensproduktion og formidling, bæredygtighed og solidaritet

Opdateret 15. juni 2018
Gennem mit uddannelsesforløb har jeg valgt at specialisere mig i virksomheders værdiskabelse og relation til deres omverden med særligt fokus på servicebranchen. Mine kernekompetencer er den analytiske og strukturerede tilgang til en opgave eller et projekt, samt stærke dialogredskaber i kontakten med kunder og samarbejdspartnere.

Opdateret 06. juni 2018
Ambitiøs og engageret HA-Almen studerende med interesse for Supply Chain Management, ledelse, analyse og strategi .

analyse strategi cbs supply chain management strategy  

Opdateret 15. juni 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT