318 talentprofiler fundet

Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 24. september 2018
First year master student Economics and Business Administration with international experience in back office support especially in processing and controlling loans & mortgages and International payments. With good knowledge of back office processes and systems, strong analytical abilities, attention to detail and good communication skills.

back office payments analytical mortgages research international  

Opdateret 12. september 2018
Proaktiv og ambitiøs cand.mag. i Psykologi og Kommunikation & NLP Coach.

Jeg brænder for at arbejde med meningsfulde udviklings- og forandringsprocesser for mennesker og organisationer som coach og facilitator efter endt uddannelse i juni 2018.

psykologi kommunikation kompetenceudvikling ledelse HR karriererådgivning coaching NLP Enneagram projektledelse motivation og målsætning personaleudvikling arbejdsmiljø undervisning rekruttering akademisk skriftlighed kvalitativ analyse  

Opdateret 17. august 2018
My name is Catherine Uju Ugochukwu Okechukwu. I am MSc student in Business Studies and International Development Studies at Roskilde University and hoping to gain more practical experience within International Development Studies, through an internship position.

Internship Development management Administration  

Opdateret 22. september 2018
Jeg er engageret og interesserer mig for virksomhedens organisatoriske udvikling. Jeg er lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Tidligere har jeg erfaring med marketing arbejde, planlægningen af større events og kampagner, samt projektledelse.

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 12. september 2018
Jeg er meget engageret, og vil gerne gøre mit arbejde så godt som muligt. Jeg er desuden vant til at arbejde selvstændigt, men også vant til at arbejde i teams fra flere forskellige afdelinger. Jeg er vant til at have flere bolde i luften, og til at kunne tage beslutninger i pressede situationer.

engageret motiveret selvstændig  

Opdateret 18. september 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 18. september 2018
International Business professional with oriented experience to the development of foreign trade techniques and administrative management, international experience, leadership and commitment.

Spanish and English languages, experience with business suport systems such as SIIGO, SAP, Priority System, CRM Pipedrive. Good skills managing Microsoft.

Spanis English International Office Manager Cooperation Commerce Assistant  

Opdateret 03. september 2018
Interesseret i statistik, økonomi, klimaforandringer og teknologiske forandringer med socioøkonomiske konsekvenser.

Gode IT-færdigheder og hurtig til at løse IT-udfordringer.

Ærlighed som grundsten for arbejdsmoral. Opbygger hurtigt forståelse for kolleger og udvikler gode kommunikationsmønstre.

Opdateret 20. september 2018
Cand.soc i Global Studies. Brænder for international politik og udvikling. Specielt med forkærlighed for krig, fred og sikkerheds relaterede problemstillinger. Dygtig til projekt,- arbejde og ledelse og arbejder godt selvstændig og i samarbejde med andre. Gode sprog kompetencer i dansk, engelsk og fransk

AC Fuldmægtig Projektleder Internationale relationer Globale studier Cand.soc Samfundsvidenskablig  

Opdateret 30. august 2018
Jeg er en frisk og arbejdsom kvinde, med en passion for international-, EU- og klimapolitik. Jeg er en ambitiøs team-player, som ikke er bange for at tage ansvar og initiativ. På arbejdspladsen sætter jeg en ære i at være organiseret, og jeg yder altid mit bedste for fælleskabet.

arbejdsom samfundsvidenskaber flittig ansvarsfuld målrettet teamplayer ambitiøs organiseret og struktureret  

Opdateret 30. august 2018
Jeg er en frisk ung fyr på 25 år, der søger et relevant studiejob som kan give mig praktisk erfaring og bidrage med en masse nye udfordringer, som jeg forhåbentlig kan bruge ift. min uddannelse. Jeg er god til at omstille mig til nye udfordringer og har stor lyst til at lære nye områder at kende både fagligt og personligt

Opdateret 12. september 2018
I am an enthusiastic, flexible, and service minded person with a bachelor's degree in International Business, and currently completing a master's degree in Global and International Development Studies at Roskilde University.

Opdateret 19. september 2018
Uddannet sygeplejerske i 2012, har siden arbejdet i akutmodtagelsen på Bispebjerg, hvor jeg noget af tiden var ansat i en stilling som sygeplejerske med klinisk specialfunktion. Jeg har været et halvt år på Grønland som sygeplejerske. Nu arbejder jeg på Rigshospitalet, imens jeg læser kandidat i sundhedfremme, sundshedsstrategier og psykolog

Opdateret 06. september 2018
Formidling er en rød tråd gennem mine studier og mit arbejdsliv. På filosofistudiet var jeg optaget af at verden uden for universitetet skulle have gavn af filosoffernes indsigter. Efterfølgende læste jeg en overbygning i journalistik netop for at kunne komme bredt ud. Her lærte jeg blandt andet hvor vigtigt det er at have fokus på modtagere

Opdateret 06. september 2018
Overvinder handlekraftigt og energisk forhindringer på vejen mod at nå de fastsatte mål. Stærk initiativrig og udfarende med en sikker forståelse af situationens alvor, og opgavefokuseret i enhver henseende.
Strategisk tankegang med hang til detaljer, præcision og rigtighed. Deadlines tolkes bogstavligt uden at slække på kvaliteten.

Opdateret 04. september 2018
Kandidatstuderende i Psykologi, sundhedsfremme og sundhedsstrategier. Har en professionsbachelor i Psykomotorik hvilket, kort fortalt, handler om sammenhængen imellem krop, psyke og sociale relationer.

Opdateret 14. september 2018
First-year Social Entrepreneurship Masters student and a young professional with a 5-year working experience in the communications and project management in the non-governmental sector (fields of socio-economic human rights and migration). Passionate about evidence-based solutions and devoted to the promotion of an inclusive and innovative society.

Opdateret 29. august 2018
Jeg har en god projektforståelse da jeg flere gange har været med til at starte projekter op og været med hele vejen til slut. Jeg er god til at koordinere, til at planlægge og til at motivere. Stikord om mig er: grundig, passioneret og punktlig.

Serviceminded samarbejde administrativ koordinering process og målorienteret  

Opdateret 23. august 2018
Læser to-fags bachelor på Roskilde universitet med fagkombinationen Politik & administration og Internationale studier. Min bachelor er specialiseret i EU-studier gennem fagvalg og semester projektet.

Opdateret 11. september 2018
I am a half-Danish American who recently completed my master's degree in global studies. My education provides me with a keen analytical eye and a diverse field of study.
I bring years of management experience, as well as the ability to work and communicate effectively at the individual and group level.

management global studies communication masters kandidat administration  

Opdateret 16. august 2018
Jeg er en ung mand på 26 år, som bor i Rokilde. Jeg ser mig selv som udadvendt fyr med benene placeret i jorden. I min hverdag studerer jeg på Roskilde Universitet, hvor jeg er i gang med Humanistisk - Teknologisk bachelor. Jeg godt lide at bruge min tid på mine venner og min kæreste. Jeg har en interesse for musik, og spiller gerne trommer.

Opdateret 21. august 2018
Cand.mag i Dansk og Psykologi

Opdateret 24. september 2018
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

Opdateret 24. september 2018
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

Opdateret 24. september 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT