304 talentprofiler fundet

Proaktiv og ambitiøs cand.mag. i Psykologi og Kommunikation & NLP Coach.

Jeg brænder for at arbejde med meningsfulde udviklings- og forandringsprocesser for mennesker og organisationer som coach og facilitator efter endt uddannelse i juni 2018.

psykologi kommunikation kompetenceudvikling ledelse HR karriererådgivning coaching NLP Enneagram projektledelse motivation og målsætning personaleudvikling arbejdsmiljø undervisning rekruttering akademisk skriftlighed kvalitativ analyse  

Opdateret 24. marts 2018
Jeg læser en bachelor i humanistisk teknologi på Roskilde Universitet hvor jeg har valgt, at specialisere mig med fagene sundhedsfremme og sundhedsstrategier og kommunikation. Grundlæggende har min uddannelse givet mig kompetencer indenfor projektarbejde da vi arbejder med problembaseret hvor man lærer at anvende relevante teorier og metoder.

Design og konstruktion IT Innovation Sundhedsfremme Organisation og ledelse Kommunikation Human Resource Manegement Erhvervsjura Teknologiske systemer og artefakter Subjektivitet teknologi og samfund Implementering  

Opdateret 16. marts 2018
Kandidatstuderende i Virksomhedsstudier og Kommunikation ved Roskilde Universitet med flair for kommunikation og service. Seks års erfaring i servicebranchen, bl.a. på 4- og 5-stjernede hoteller. Er mødestabil og arbejder selvstændigt, med sans for orden og overblik.
Har stor interesse for Human Resources og intern kommunikation.
.

selvstændig overblik stabil imødekommende arbejdsom HR  

Opdateret 10. april 2018
Få nye idé, se muligheder og tage initiativ herudfra er ord, der gennem årene har præget min arbejdsindsats. Som studentermedhjælper i Energistyrelsen er mulighederne for ny læring og udfordrende opgaver uendelige. Jeg søger nye udfordringer med fokus på emner som organisationsudvikling, kompetenceudvikling, læring og psykisk arbejdsmiljø

Opdateret 18. april 2018
Studerende på 4. semester Sam Bach. søger studiejob!

Jeg er en 22årig studerende, der søger at udvide mine horisonter. Med kvaliteter som ambitiøs, lærenem og effektiv søger jeg efter en supplerende læringskilde til mit studie og er parat til at tage hvilken som helst udfordring op! Mine to bachelorfagmoduler er socialvidenskab og psykol

#rucstuderende #engageret #ambitiøs #sambach #psykologi #socialvidenskab  

Opdateret 03. april 2018
Jeg er en organiseret og positiv kommunikationsstuderende på sidste semester af min kandidat fra Roskilde Universitet, hvorfra jeg bliver cand.comm til juni. Jeg brænder særligt for digital kommunikation og marketing og håber i fremtiden på at kunne tage min viden og kompentencer inden for dette i brug, når jeg er færdiguddannet til sommer.

cand.comm ba kommunikation skriftlig kommunikation marketing tekstproduktion digital kommunikation kreativ organiseret  

Opdateret 21. marts 2018
International Exchange Officer at University of Social Sciences and Humanities (SWPS). I’m an M.A. graduate from SWPS University Warsaw — one of the top universities in the country. I majored in Scandinavian languages and culture and in English literary and legal translations. I’m experienced in teaching and international relations.

Erasmus International International Exchange  

Opdateret 05. april 2018
Full-stack ekspert med lang tids erfaring i følgende teknologier: Microsoft .NET (MSSQL, .NET, IIS), Laravel & PHP, UI-design & front-end teknologier, Bootstrap, JQuery & JavaScript, MVC-teknologier, Database-design, Softwarearkitektur

webudvikling design laravel UIX projektledelse rådgivning test  

Opdateret 12. april 2018
Jeg er studerende i byplanlægning og administration på Roskilde Universitet og søger et studiejob, der lægger sig op ad arbejdet med planlægningen af byen. Jeg er voksen og har et arbejdsliv i København og andre nordeuropæiske storbyer bag mig, så jeg formår på reflekteret vis at sætte ny viden og nye arbejdsopgaver ind i en kontekst.

Byplanlægning kommune administration demokrati byrum smart cities byen planlægning borgerinddragelse samskabelse forvaltning dialog planlovgivning forvaltningsret interviewundersøgelser interview fysisk planlægning  

Opdateret 28. februar 2018
Mit navn er Lukas og jeg er 23 år gammel.

Jeg er i gang med en Humanistisk-Teknologisk (HumTek) bacheloruddannelse på RUC og er på 2. semester. Jeg interesserer mig for teknologi og synes det er spændende at beskæftige mig med de filosofiske spørgsmål (fx etik) i forbindelse med ny teknologi.

HumTek Humanistisk-Teknologisk bacheloruddannelse  

Opdateret 05. april 2018
Jeg er 22 år og bosat i København. Jeg studerer humaniora på Roskilde Universitet, og er i gang med mit fjerde semester, hvor jeg læser Kultur og Sprogmødestudier. Jeg er positiv og energisk, og bruger meget tid på at være social med venner og familie. Jeg er ikke bange for nye udfordringer og sætter pris på at være beskæftiget.

Opdateret 10. april 2018
Jeg har en kandidatgrad i Kommunikation, Performance Design, herunder Visuelt Design og Copywriting fra Roskilde Universitet i sommeren 2016.

Min bachelorgrad tog jeg på Syddansk Universitet. Mine største interesser er indenfor strategisk ledelseskommunikation, digital kommunikation, visuel analyse & design samt engelsk på forretningsniveau.

kreativ RUC alumne kommunikation praktik performance design visuelt design adobe oversættelse salg it mark marketingassistent digital marketing digital digital kommunikation photoshop fotografi  

Opdateret 27. februar 2018
Jeg er energisk, entusiastisk og engageret i mit arbejde. Jeg er fleksibel og jeg møder til tiden. Jeg er altid åben overfor at møde nye mennesker og møde nye udfordringer!

studerende  

Opdateret 16. april 2018
Loyal og lærenem medarbejder der arbejder effektivt og ambitiøst. Jeg er opmærksom på mine medmennesker og kan tale med alle slags mennesker. God til at lytte og forholde mig til forskellige slags mennesker og forskellige situationer.

Opdateret 04. april 2018
Ambitiøs og engageret HA-Almen studerende med interesse for Supply Chain Management, ledelse, analyse og strategi .

analyse strategi cbs supply chain management strategy  

Opdateret 05. april 2018
Jeg er loyal og engagerer mig hurtigt i virksomheden, hvilket også betyder at jeg er meget interesseret i at deltage i videreudviklingen af virksomheden.
Rent praktisk er jeg lærenem, struktureret og god til at bevare overblikket selvom der er mage bolde i luften.
Jeg har erfaring med blandt andet planlægningen af større events, kampagner

virksomhedsledelse organisering administration effektiv overblik detaljeorienteret  

Opdateret 06. marts 2018
Cand.mag i Dansk og Psykologi

Opdateret 24. april 2018
Jeg har arbejdet meget med frivillige og adminstration af større projekter, samt med kompetenceudvikling af unge. Jeg har tidligere arbejdet for Danida, to forskellige NGO'er og er pt. i løntilskud hos Region Hovedstaden, hvor jeg arbejder med forskningsadministration.

Opdateret 24. april 2018
I’m a digital strategist; enthusiastic, curious and structured. I execute and meet deadlines. With my working background in the fashion and lifestyle industry and my newly accomplished title as Cand.it, I have solid experience developing, implementing and analysing online presence and determin.

Opdateret 24. april 2018
Mit navn er Lauge Bro Lilleås, jeg er 23 år, jeg bor på nuværende tidspunkt i Roskilde hvor jeg på RUC læser Bachelor i Datalogi kombineret med Informatik. Jeg ser mig selv som en åben og udadvendt person, der let indgår i nye miljøer, og næsten altid går godt i spænd med de folk jeg mø

Opdateret 24. april 2018
Sundhedsfremmestuderende med baggrund som sygeplejerske. Har været med til at gennemføre og implementere et sundhedsfremmende projekt i Coloplast Danmark. Arbejder på nuværende tidspunkt som projektansat hos Kræftens Bekæmpelse ift. at udvikle og designe undervisningsmateriale til unge i hele

Opdateret 24. april 2018
det er vigtigt for mig at supplere min teoretiske uddannelse i Internationale Udviklingsstudier ved RUC i et praktisk miljø. Mit drømmejob fremover er at arbejde for SOS Børnebyerne, Oxfam International, Unicef eller lignende organisationer. Jeg er født og opvokset i Nordjylland, er 24 år

Opdateret 24. april 2018
I am an international professional in Economics with an aptitude for team working, sales and management.
Major areas of expertise:

› Import and Sales, including B2B and B2C negotiation, business strategy and project management
› Product Marketing, involving marketing strategy, market intelligence and retail marketing
› General Managin

Sales Dynamic Experience business managing  

Opdateret 05. marts 2018
Cand.mag. i arbejdslivsstudier og psykologi, erfaring fra konsulentverdenen samt kundeservice. Brænder for mennesket i arbejdet og det gode arbejdsliv. Forfølger drømmen om en karriere indenfor HR, organisationsudvikling og/eller psykisk arbejdsmiljø.

HR Arbejsmiljø organisationsudvikling konsulent rådgivning projektarbejde  

Opdateret 08. marts 2018
Sundhedsvidenskabelig kandidat med Psykologi; Kritisk konstruktiv tilgang og forståelse for kompleksitet og sammenhæng i menneskers hverdagsliv. Skriftlig og mundtlig formidling. Især kvalitativ dataindsamling og analyse. Erfaring med gruppesamarbejde, -styring og -ledelse samt coaching, rådgivning, undervisning. Web og digital markedsføring.

Projekterfaren proceshåndtering samarbejdsdygtig struktureret Ruc'er Tværfaglig Sundhed Socialpsykologi Kulturmøder Kvalitativ analyse Akademisk Skriftlighed  

Opdateret 09. februar 2018
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT