Profil #186461

Se venligst min linkedIn profil for mere information.

pædagogisk rådgivning børnefagligt arbejde undervisning frivilligt arbejde koordinator projektarbejde stærk analytiker metodisk stærk stor børnefaglig viden  
Opdateret 14. juni 2017
Min uddannelse
2017 - 2017

Cand.mag.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: maj 2017 - maj 2017
Min erhvervserfaring
2015 - 2016

studenterrådgiver

Børns Vilkår

Som studenterrådgiver i BørneTelefonens Brevkasse har jeg haft ene-ansvaret for at gennemlæse, sortere, anonymisere, tildele og afvise brevkassens ca. 150 ugentlige breve fra børn og unge i alderen 8-23 år. Jeg har periodevist haft redaktionelle opgaver, hvor jeg har redigeret rådgivernes besvarelser inden udgivelse på hjemmesiden, og jeg har i den forbindelse givet fagligt sparring til brevkassens rådgivere. Jeg har derudover bistået redaktørerne med ad hoc opgaver såsom udarbejdelse af en systemmanual samt bidraget med sparring om brevkassens tekniske system, metode og drift.

Foruden mit arbejde i Brevkassen har jeg ageret BV repræsentant ved kursus fra ekstern oplægsholder samt deltaget i øvrige møder relateret til rådgivningen fx rådgivning til børn og unge med flygtningebaggrund.
Arbejdsområde: Rådgivning & Support
Periode: marts 2015 - juni 2016
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
ingen angivet
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Graduate/trainee Iværksætterprojekt Ph.d. & forskning Vikariat
Arbejdsområde
Data & analyse Forskning & Udvikling Ledelse & Planlægning Projektledelse Rådgivning & Support
Geografi
Storkøbenhavn Østsjælland
Kontakt mig!
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT