Profil #187279

En ildsjæl der ønsker at genoplive fagbevægelsen, gennem et fokus på sund psykisk arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Jeg er engageret, ambitiøs og målrettet, og er samtidigt meget optaget at mine kollegaers velbefindende og en demokratisk samarbejdskultur, hvilken jeg har optrænet gennem mine år på RUC.

Psykisk arbejdsmiljø Fagbevægelsen Solidaritet Tillid  
Opdateret 14. juni 2017
Min uddannelse
2015 - 2018

Cand.san.

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Min kandidat er en to fags kandidat i sundhedsfremme og arbejdslivstudier, Jeg har gennem mine projekter på RUC blandt andet tilegnet mig en bred viden om nutidens arbejdslivets tendenser, herunder problematikker i forhold til div. trivselstiltag. Jeg har beskæftiget mig med en bred og holistisk forståelse af sundhed, hvori psykisk velbefindende har en stor betydning.
Uddannelsesområde: Medicinal & Sundhed
Periode: september 2015 - juli 2018
Min erhvervserfaring
2011 - 2015

Post omdeler

PostNord Danmark

Har sideløbende med postomdelingen, fungeret som tillidsrepræsentant og trivselskoordinator. Deraf min interesse for arbejdsmiljø og trivsel.
Arbejdsområde: Transport & Logistik
Periode: maj 2011 - august 2015
Mine kompetencer
Evner
akademisk skriftsprog analytisk dygtig formidler engageret kritisk anlagt stærkt teoretisk fundament
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
Praktikplads Studieprojekt/speciale
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Human Resources Ledelse & Planlægning Medicinal & Sundhed Organisation & Forening Politik & Samfund Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!
Vi bruger cookies til statistik, sociale medier og brugeroplevelse. Ved at bruge sitet accepterer du vores privatlivspolitik. (luk)
HPT