Profil #87479

Få nye idé, se muligheder og tage initiativ herudfra er ord, der gennem årene har præget min arbejdsindsats. Som studentermedhjælper i Energistyrelsen er mulighederne for ny læring og udfordrende opgaver uendelige. Jeg søger nye udfordringer med fokus på emner som organisationsudvikling, kompetenceudvikling, læring og psykisk arbejdsmiljø

Opdateret 03. januar 2019
Min uddannelse
2018 - 2020

Cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser

Aalborg Universitet

Læring og forandringsprocesser er en kandidatgrad, hvor jeg bliver uddannet til at arbejde kreativt og innovativt med undervisning, uddannelse og organisationsudvikling. Jeg lærer at tilrettelægge og gennemføre undervisning for forskellige målgrupper, og jeg arbejder derfor både teoretisk og praktisk med områder som f.eks. læringsteori, pædagogik, didaktik, organisationer og globalisering.

På uddannelsen specialiserer jeg mig i krydsfeltet mellem arbejdsliv og læring med fokus på organisationsudvikling og medarbejdernes kompetenceudvikling.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2018 - juni 2020
7
2014 - 2018

BA i Kommunikation (Humanistisk Informatik)

Aalborg Universitet

Kommunikation og digitale medier (tidligere Humanistisk Informatik) er betegnelsen for det fællesfaglige grundforløb, hvor jeg har specialiseret mig i retningen Kommunikation. Uddannelsen har rustet mig til at arbejde kvalificeret og professionelt med menneskers og organisationers kommunikation ud fra en forståelse af de særlige vilkår, mønstre og mekanismer, som gør sig gældende, både når kommunikationen finder sted gennem medier og informationsteknologier, og når den opstår ansigt-til-ansigt i ganske almindelige hverdagssamtaler mennesker imellem.
Uddannelsesområde: Humaniora
Periode: september 2014 - januar 2018
Min erhvervserfaring
2016 - nu

Studentermedhjælper

Energistyrelsen

Jeg har blandt andet arbejdet med tekstproduktion til den nyeste udgave af ENS.dk, udarbejdelse af en BedreBolig-rådgiver håndbog, pressemeddelelser og administrative opgaver.
Arbejdsområde: Kommunikation, Media & SoMe
Periode: maj 2016 - nu
Mine præferencer
Jobtype
Deltidsjob Studiejob
Arbejdsområde
Forskning & Udvikling Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Ledelse & Planlægning Organisation & Forening Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!