Profil #149805

Generalist med flair for projektledelse, service, og dataanalyse (bl.a. spørgeskemaer, CRM, KPI'er). Jeg har senest 1,5 års erfaring med konsulentarbejde og før det, 8 års erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen. Jeg har derfor relativt meget erfaring med planlægning og eksekvering af projekter, events, og kvantitative og kvalitative anal

Opdateret 26. november 2017
Min uddannelse
8
2015 - 2017

Cand.merc.EMF

Copenhagen Business School - CBS

CBS' egen beskrivelse er meget rammende:

"Ved at have fokus på kundens behov og adfærd, samt på anvendelsen af kvalitative og kvantitative metoder til indsamling og analyse af data, lærer du at udarbejde faktabaserede beslutningsgrundlag for planlægning og gennemførelse af strategier og -aktiviteter."
Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2015 - oktober 2017
9
2013 - 2015

HA

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2013 - januar 2015
9
2011 - 2013

Serviceøkonom, serviceledelse

Cphbusiness - Copenhagen Business Academy

Uddannelsesområde: Marketing & Business
Periode: august 2011 - juni 2013
Min erhvervserfaring
2016 - 2017

Praktikant

Danmarks ambassade i Vietnam

Jeg var den eneste dansker på handelskonsulatet i Ho Chi Minh City - mine ti kollegaer var vietnamesere.Vi arbejdede dog tæt sammen med handelsrådgiverne i Hanoi og resten af ambassaden.

Arbejdsopgaver relateret til konsulentydelser til danske virksomheder med aktiviteter i Vietnam, som f.eks. markedsanalyser, virksomhedsetablering, identificering af partnere, strategiudvikling, kontakt til lokale myndigheder, rekruttering, CSR vurderinger og PR aktiviteter.

Arbejdsopgaver relateret til projektledelse, ift. planlægning og eksekvering af delegationer og events organiseret af ambassaden, i samarbejde med og deltagelse af virksomheder, uddannelsesinstitutioner, ministerier og lokale myndigheder.
Arbejdsområde: Eksport
Periode: august 2016 - januar 2017
2015 - 2016

Praktikant og derefter trainee

Som praktikant arbejdede jeg i afdelingen Political & Social. Vi servicerede kunder som f.eks. NGO’er, ministerier, styrelser, kommuner, medier og politiske partier. Som trainee var jeg tilknyttet flere konsulenter og jeg arbejdet derfor også med kommercielle kunder.

Vi ydede konsulentarbejde i form af kvantitative og kvalitative undersøgelser. Især ved brug af spørgeskemaer, men også andre typer data. Dvs. at jeg og mine kollegaer havde en rolle som både konsulent, projektleder og analytiker. Dette skyldes at vi var med fra start til slut og arbejdsopgaverne spændte derfor fra udarbejdelse af tilbud og indledende planlægning af tid, budget og analysedesign, henover monitering af dataindsamling og derefter dataanalyse, til afsluttende rapportering (skriftligt, infografisk og mundtligt) og rådgivning.
Arbejdsområde: Data & Analyse
Periode: august 2015 - juli 2016
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk
Mine præferencer
Jobtype
alle
Arbejdsområde
Data & Analyse Human Resources Kommunikation, Media & SoMe Marketing & Reklame Politik & Samfund Projektledelse
Geografi
Storkøbenhavn
Kontakt mig!