Profil #218703

Som en del af en arbejdsplads, eller et team, er jeg energisk og løsningsorienteret i næsten alt hvad jeg laver. Jeg er ikke bange for at tage ansvar for beslutninger og når der er opnået konsensus er jeg ofte den der formulerer en handlingsorienteret plan. Samtidig lægger jeg stor vægt på, at alle er en del af beslutningsprocesserne de indg

Løsningsorienteret Naturvidenskab Talstærk Fysik Energisk Videnskabsteori Reflekterende Tovholder Handlingsorienteret  

Opdateret 27. september 2018
Min uddannelse
2014 - 2017

Bachelor (NAT-BAS)

Roskilde Universitetscenter (RUC)

Jeg er bachelor i fagene Fysik og Filosofi & videnskabsteori og læser en kandidat i samme fag. Jeg beskæftiger mig altså både med fysik og naturvidenskab i praksis, som videnskabfag, men også på et metaniveau, som genstand for videnskabsteoretiske undersøgelser.
Mine projekter har bl.a. fokuseret på;
Computersimuleringer af komplekse systemer, modellering af fysiske systemer, videnskabelige modellers ontologiske- og epistemologiske natur, beregningsteori og kvantekomputere, og didaktiske udfodringer ved moderne fysik.
Uddannelsesområde: Matematik, Fysik & Nano
Periode: september 2014 - september 2017
Min erhvervserfaring
2018 - 2019

Gymnastiktræner, DGI Storstrømmen Senior Repræsentationshold

Træner med ansvar for den ugentlige træning, udvikling af opvisining og generel holdledelse. Jobbet involverer undervisning i rytmisk-, samt springgymnastik for 20-30 udtagede seniorgymnaster. Det indebærer dermed også en del arbejde med at tilrettelægge træning således at den holdes interessant og udfordrende for disse gymnaster, samt udvikling af en holdkultur og opvisning der fungere som DGI-Storstorstrømmens ansigt udadtil.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: august 2018 - juni 2019
2013 - 2017

Gymnastiktræner, DGI Storstrømmen juniorlandsdelshold

Træner med ansvar for den ugentlige træning, udvikling af opvisining og generel holdledelse. Jobbet involverede ansvar for 40-50 unge mellem 13 og 18 år, der var udtaget til holdet på baggrund af deres gymnastiske evner. Dermed lå der også en del arbejde i at tilpasse og udvikle træning og opvisning til deres niveau
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: september 2013 - juni 2017
2010 - 2012

Lektiehjælp i Matematik B

Privat undervisning og lektiehjælp i matematik B for individuelle STX-elever som forberedelse til deres matematik B eksamen.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: oktober 2010 - maj 2012
Mine kompetencer
Evner
ingen angivet
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk spansk
Mine præferencer
Jobtype
Studiejob Studieprojekt/speciale
Arbejdsområde
Data & Analyse Forskning & Udvikling Naturvidenskab Undervisning
Geografi
Storkøbenhavn Østsjælland
Kontakt mig!