Profil #283131

En fleksibel, imødekommende, og nytænkende løsningsdetektiv, der bygger gode relationer på tværs af organisationer og fagligheder. For mig er det vigtigste i arbejdet at pleje den klare kommunikation, så enhver opgave bliver løst med respekt for mennesker, mål og kvalitet.

kommunikation udvikling trivsel formidling innovation samarbejde  

Opdateret 03. januar 2024
Min uddannelse
9
2010 - 2012

Cand.mag. i International Virksomhedskomm.

Syddansk Universitet (SDU)

Dansk- og engelsksproget uddannelse med fokus på at analysere, tilrettelægge og løse kommunikationsopgaver for alle typer af virksomheder på dansk eller engelsk. Dybdegående viden om organisation, marketing, kommunikation, sprog, internationalisering og globalisering. Selvstændigt forskningsarbejde i organisatorisk læring og forandringsledelse, forskergruppedeltagelse i organisatorisk læring og innovation. Speciale skrevet i samarbejde med SKAT om sammenhængen mellem offentlige styringsparadigmer og deres kommunikationseksperiment @skattefar.
Uddannelsesområde: Sprog, Media & Kommunikation
Periode: oktober 2010 - juli 2012
10
2007 - 2010

Bsc. Europæiske studier

Syddansk Universitet (SDU)

Engelsksproget uddannelse med fokus på analytisk forståelse for politiske og historiske forudsætninger for europæisk integration, regionale strukturer og udvikling, kommunikation og kultur, samt offentlig forvaltning og institutioner. Projektledelse, afrapportering og interessentformidling. Halvt års erhvervspraktik hos erhvervsservicesekretariatet Business Aabenraa. Bacheloropgave om vidensdeling i trekantsområdets transport- og logistikklynge.
Uddannelsesområde: Samfundsvidenskab
Periode: september 2007 - januar 2010
Min erhvervserfaring
2015 - nu

Projekt- og kulturformidler

Nordfyns Kommune

Facilitering og processtyring af projekter.
Udvikling, markedsføring og organisation af samarbejder, events og udstillinger.
Planlægning og produktion af kommunikationsmaterialer til egen organisation og samarbejdspartnere; herunder tekst, layout, grafik, tryk og kommunikationsplanlægning.
Udvikling og drift af virksomhedsprofil på sociale platforme.
Formidling af vekslende strategier, visioner og målsætninger til kolleger og udvalgspolitikere - selvstændigt udfærdiget såvel som ledelsesbearbejdet.
Vejledning, undervisning, og betjening af brugere ift. organisationens digitale løsninger.
MED-udvalgsarbejde, herunder personalepolitisk arbejde og ledelsessparring.
Interne og eksterne kommunikationsopgaver ifm. samtlige ovenstående punkter.
Arbejdsområde: Projektledelse
Periode: januar 2015 - nu
2013 - 2014

Videnskabelig assistent

Syddansk Universitet (SDU)

Planlægning og udførelse af dansk- og engelsksproget undervisning i diverse organisations-, kommunikations- og kulturteoretiske fag på bachelor-, kandidat- og masterniveau. Grundlæggende medlem i innovations- og ledelsesorienteret forskningsgruppe. Vejleder for projektskrivende studerende på bachelor- og kandidatniveau.
Arbejdsområde: Undervisning
Periode: januar 2013 - august 2014
Mine kompetencer
Evner
adobe creative cloud content creation eventarbejde kunde-/leverandørkontakt microsoft office mødeledelse organisatorisk udvikling personaleudvikling projektfacilitering strategisk kommunikation tekstproduktion trivselsarbejde
Sprog på arbejdsniveau
dansk engelsk tysk
Mine præferencer
Jobtype
Fuldtidsjob Graduate/trainee
Arbejdsområde
Administration Kommunikation, Media & SoMe Kunst & Kultur Projektledelse
Geografi
Fyn
Lønønske
40.000 DKK / måned
Kontakt mig!